0
Jouw bedrijfsafval wordt stadverwarming!
Maandelijks opzegbaar of 15% korting per maand
De rolcontainer wordt gratis geplaatst
Scherpe tarieven, geen toeslag
Jouw bedrijfsafval wordt stadverwarming!
Maandelijks opzegbaar of 15% korting per maand
De rolcontainer wordt gratis geplaatst
Scherpe tarieven, geen toeslag
rolcontainers kleur kunststof

Of het nu om kartonnen dozen, printpapier, verpakkingsmateriaal, reclamefolders, oud drukwerk, brieven, enveloppen of tijdschriften gaat: papierafval is overal. Ieder bedrijf heeft te maken met een constante afvalstroom aan papier. Om al dat afval uiteindelijk te kunnen recyclen, moet het natuurlijk ingezameld worden. Daarom kan het handig zijn om een oud papier container aan te schaffen die regelmatig geleegd wordt. Maar wat kost een container huren voor papier precies? In dit artikel leggen wij u alles uit over het huren van een oud papier-container.

Wist u dat ongeveer 85% van al het ingezamelde papier en karton weer tot nieuw bruikbaar materiaal kan worden gemaakt? Daarom is het belangrijk om oud papier en karton in te zamelen met een container om het afval vervolgens duurzaam af te laten voeren door een erkend afvalverwerkingsbedrijf.

Oud papier container huren

Met zogeheten oud papier containers wordt het u heel gemakkelijk gemaakt om uw papierafval zorgvuldig en efficiënt in te zamelen. Het maakt niet uit of u een groot of klein bedrijf hebt, want afvalcontainers zijn er in allerlei soorten en maten. Denk bijvoorbeeld aan een container van zo’n 240 liter, eentje van 660 liter of juist een grotere van 1100 liter. Daarnaast kunt u ook zelf bepalen wanneer de container opgehaald en geleegd wordt.  Dit kan bijvoorbeeld om de week, om de twee weken, of om de vier weken. Hoe vaak de container geleegd moet worden, ligt natuurlijk aan de hoeveelheid afval die u produceert.

Kosten van een oud papier container

Wanneer u een rolcontainer bij uw bedrijf wilt laten plaatsen en hem regelmatig wilt laten legen, dan is het verstandig om er een te huren. En daar zijn natuurlijk kosten aan verbonden. De prijs hangt af van hoe groot de container is en hoe vaak hij geleegd moet worden. Kleine vuilcontainers (van 240 liter) kunnen bijvoorbeeld voor ongeveer 7 euro één keer in de vier weken of voor 23 euro eens in de week geleegd worden. De ophaalservice van een groter formaat container (van 660 liter) kost zo’n 12 euro per vier weken of 28 euro als de container eens per week geleegd moet worden. Tot slot kunt u ook kiezen voor de grootste container (1100 liter). Wanneer u deze eens in de vier weken wilt laten legen, dan kost u dit zo’n 20 euro per vier weken. Wilt u toch liever één keer per week uw bedrijfsafval laten ophalen? Dan zit u ongeveer op 38,50 euro per vier weken. U kunt gemakkelijk een abonnement afsluiten voor uw oud papier container, die per maand betaald kan worden.

Oud papier container bij ons huren?

Bent u er nog niet helemaal over uit welke container bij uw bedrijf past en hoe vaak u deze wilt laten legen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en bekijk onze prijzenlijst. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Wij nemen uw zorgen over papierafval graag van uw over.

Toch meer afval dan gedacht? Een extra container lediging is snel geregeld!