Skip to main content

Over ons

Bedrijfsafvalophalen.nl is een dynamisch bedrijf binnen de afvalbranche. Verantwoord omgaan met uw bedrijfsafval staat bij ons voorop! Dagelijks bedienen wij diverse klanten uit verschillende branches in heel Nederland. Voor elke afvalstroom hebben wij een oplossing! In speciaal ontworpen containers, met diverse inhoudsmaten, kunt u uw bedrijfsafval en grondstoffen kwijt. Met onze gemakkelijke website heeft u daarnaast altijd inzicht in uw contract in het klantenportaal.

Naast dat wij zo duurzaam mogelijk om gaan met uw bedrijfsafval, willen wij bijdrage aan een afvalvrij milieu! Hierom is Bedrijfsafvalophalen.nl trotse donateur van Stichting De Noordzee. Stichting De Noordzee is een onafhankelijke natuur- en milieuorganisatie welke zich inzet voor bescherming en duurzaam gebruik van de Noordzee. Het zwerfafval in en rondom de Noordzee raakt ons als afvalinzamelaar, hierom hebben wij besloten om jaarlijkse een bedrag te doneren aan Stichting de Noordzee.

Als afvalinzamelaar maken wij u het zo makkelijk mogelijk om verantwoord om te gaan met uw bedrijfsafval. Onze chauffeurs legen de containers op de afgesproken dagen en brengen uw afval naar onze recycling centrale in Groot-Ammers. Hier wordt het afval gesorteerd en gereedgemaakt voor hergebruik. Samen met ondernemers en Stichting De Noordzee werken wij aan een beter milieu!

Onze certificaten
NIWO I Bedrijfsafvalophalen.nl
SGS I Bedrijfsafvalophalen.nl
ISO I Bedrijfsafvalophalen.nl