Skip to main content

Over ons

Bedrijfsafvalophalen.nl is een dynamisch bedrijf binnen de afvalbranche. Verantwoord omgaan met uw bedrijfsafval staat bij ons voorop! Dagelijks bedienen wij diverse klanten uit verschillende branches in heel Nederland. Voor elke afvalstroom hebben wij een oplossing. In speciaal ontworpen containers, met diverse inhoudsmaten, kunt u uw bedrijfsafval en grondstoffen kwijt. Met onze gebruiksvriendelijke website heeft u bovendien altijd inzicht in uw contract via het klantenportaal.

Naast dat wij zo duurzaam mogelijk omgaan met uw bedrijfsafval, willen wij bijdragen aan een afvalvrij milieu! Daarom is Bedrijfsafvalophalen.nl trotse donateur van Stichting De Noordzee. Stichting De Noordzee is een onafhankelijke natuur- en milieuorganisatie die zich inzet voor bescherming en duurzaam gebruik van de Noordzee. Het zwerfafval in en rondom de Noordzee raakt ons als afvalinzamelaar. Daarom hebben wij besloten jaarlijks een bedrag te doneren aan Stichting de Noordzee.

Als afvalinzamelaar maken wij het u zo makkelijk mogelijk om verantwoord om te gaan met uw bedrijfsafval. Onze chauffeurs legen de containers op de afgesproken dagen en brengen uw afval naar onze recyclingcentrale in Groot-Ammers. Hier wordt het afval gesorteerd en gereedgemaakt voor hergebruik. Samen met ondernemers en Stichting De Noordzee werken wij bij Bedrijfsafvalophalen.nl aan een beter milieu!

Onze certificaten
NIWO I Bedrijfsafvalophalen.nl
SGS I Bedrijfsafvalophalen.nl
ISO I Bedrijfsafvalophalen.nl