Skip to main content

Bedrijven in Nederland zijn verplicht om de inzameling en verwerking van hun bedrijfsafval zelf goed te regelen. Gelukkig is dat met een bedrijfsafval abonnement heel gemakkelijk te realiseren. U hoeft enkel de rolcontainers te huren die u nodig heeft en BedrijfsafvalOphalen.nl zorgt ervoor dat de containers op de juiste momenten geleegd worden. Bovendien verwerken wij uw afval op een zo milieuvriendelijk mogelijke wijze. Bent u geïnteresseerd in het huren van één of meerdere rolcontainers? We vertellen u hier alles over de verschillende rolcontainer afmetingen die wij aanbieden.

Elke afvalstroom een eigen container

Wist u dat het scheiden van afvalstromen voor bedrijven in Nederland verplicht is? Daarom is het verstandig om voor elke afvalstroom een eigen rolcontainer te laten plaatsen. Welke containers u nodig heeft, hangt af van uw bedrijf. Zo heeft een horecabedrijf veel GFT/SWILL afval, terwijl een kantoor waarschijnlijk weer meer oud papier heeft. Daarom bieden we bij Bedrijfsafvalophalen.nl voor verschillende soorten afvalstromen rolcontainers in diverse afmetingen aan. Zo kiest u eenvoudig de rolcontainers die bij uw bedrijf passen.

Oud papier en karton

Veel bedrijven hebben te maken met flinke hoeveelheden oud papier en karton. Denk hierbij aan documenten, maar ook aan verpakkingsmateriaal. Daarom heeft u hierbij de keuze uit drie verschillende afmetingen oud papier containers. De kleinste is 240 liter, de grootste 1100 liter. Daartussenin zit nog een container van 660 liter.

Daarnaast kiest u zelf hoe vaak de container geleegd moet worden. Zo bepaalt u zelf wat voor uw bedrijf prettig werkt. U kiest uit 2x per week, 1x per week, 1x per 2 weken of 1x per 4 weken.

Vertrouwelijk papier container

Wilt u er zeker van zijn dat vertrouwelijke documenten niet per ongeluk op straat komen te liggen? Dan is een vertrouwelijk papier container een goed idee. De container is voorzien van een veiligheidsslot en wordt met een beveiligd transport opgehaald. Aangezien de hoeveelheid vertrouwelijke documenten vaak minder groot is dan dat van ‘normaal’ oud papier en karton zijn deze containers ook minder groot. De vertrouwelijk papier container is 240 liter of 500 liter groot en wordt 1x per week, 1x per 2 weken, 1x per 4 weken of 1x per 8 weken geleegd.

SWILL (organisch afval)

SWILL afval is organisch afval zoals etensresten en GFT. Omdat het belangrijk is dat dit afval niet te lang blijft liggen, bieden we voor deze afvalstroom standaard een SWILL container van 120 liter aan. We komen de container 1x per week, 1x per 2 weken of 1x per 4 weken legen. Heeft u een grotere rolcontainer nodig voor uw SWILL afval? In overleg is er veel mogelijk.

Restafval

Nadat de andere afvalstromen gescheiden zijn, blijft het restafval over. In de restafval container mag alles wat niet in de andere containers mag. Voor het restafval bieden we containers van 240, 660 of 1100 liter aan. Lediging is 2x per week, 1x per week, 1x per 2 weken of 1x per 4 weken. Hoe meer afval al gescheiden wordt, hoe minder restafval u natuurlijk overhoudt. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Restafval is namelijk de duurste afvalstroom.

Andere maat rolcontainer nodig?

Heeft uw bedrijf baat bij een andere maat rolcontainer dan die wij standaard aanbieden? Neem dan gerust contact met ons op en laat ons uw wensen horen. We denken graag met u mee om de inzameling en verwerking van uw bedrijfsafval zo eenvoudig mogelijk te laten verlopen.