Skip to main content

Bent u al een tijdje op zoek naar de meest voordelige oplossing om goedkoop uw bedrijfsafval kwijt te kunnen? Dan hebben we goed nieuws voor u! Bij BedrijfsafvalOphalen.nl kunt u terecht om een goedkope bedrijfsafvalcontainer te huren. Onze afvalservice is geschikt voor verschillende bedrijven, zoals kantoren, restaurants en winkels, maar ook voor scholen of productiebedrijven. In dit artikel laten we u zien wat de verschillende mogelijkheden en tarieven zijn en wat u van onze service kunt verwachten.

Verschillende opties

Als bedrijfseigenaar bent u verplicht om afval te scheiden. Dat betekent dat u voor verschillende afvalstromen aparte rolcontainers nodig heeft. Bij ons kunt u verschillende soorten rolcontainers huren, zoals restafvalcontainers en oud papier containers. Daarnaast kunt u een container huren voor vertrouwelijk papier of SWILL (organisch afval). Voor grote hoeveelheden afval hebben we ruime containers beschikbaar, met 500 liter of 660 liter inhoud. Ook voor het huren van kleinere rolcontainers kunt u bij ons terecht. In dit geval heeft u de keuze uit 120 liter inhoud of 240 liter inhoud.

Hoe werkt het?

Kiest u voor het huren van één of meerdere rolcontainers, dan kunt u de eerste levering van de containers verwachten op de door ons doorgegeven datum. U kiest er vervolgens zelf voor hoe vaak de containers door ons geleegd worden. Dat kan bijvoorbeeld één of twee keer per week zijn, of ééns per twee weken of zelfs per vier weken. Op vaste dagen komen onze medewerkers langs bij u op locatie om het bedrijfsafval uit de rolcontainers te verzamelen en af te voeren. Direct na het ledigen kunt u de rolcontainers weer gebruiken voor nieuw bedrijfsafval.

Goedkoop uw bedrijfsafval laten ophalen? Bekijk de tarieven

Bij ons kunt u rolcontainers huren tegen gunstige tarieven. De tarieven verschillen per ophaalfrequentie en het gekozen formaat van de rolcontainer. Kiest u voor een 2-jarig abonnement of een 4-jarig abonnement, dan kunt u tevens profiteren van een extra korting. Bij een 2-jarig abonnement krijgt u 10% korting op het maandelijkse tarief en bij een 4-jarig abonnement ontvangt u 15% korting op de maandelijkse rekening.

Zo bestelt u de bedrijfsafvalcontainer

Een bedrijfsafvalcontainer bestellen kunt u eenvoudig doen via onze website. Voor het bestellen maakt u de volgende keuzes:

  1. Type afval – restafval, oud papier, vertrouwelijk papier of SWILL
  2. Volume container – 120, 240, 500 of 660 liter
  3. Ophaalfrequentie – één of twee keer per week, één keer per twee weken of één keer per vier weken
  4. Duur van het abonnement – 2 jaar, 4 jaar of voor onbepaalde tijd

Heeft u uw keuze gemaakt, dan is het tijd om de bestelling af te ronden. U kunt uw rolcontainers binnenkort op locatie verwachten.

Wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden die wij bieden voor het goedkoop ophalen van bedrijfsafval? Neem gerust contact met ons op!