Skip to main content

Welk bedrijfsafval wilt u afvoeren?

Of selecteer uw container op inhoud:

Uw bedrijfsafval rolcontainer bestellen

  1. Selecteer het type afval wat u wilt laten ophalen
  2. Kies het volume van uw rolcontainer (er wordt aangegeven hoeveel vuilniszakken ongeveer passen in de rolcontainer)
  3. Bepaal met welke frequentie de rolcontainer opgehaald moet worden
  4. Maak uw keuze in de duur van het abonnement

Rolcontainer bestellen in slechts 4 muisklikken!

Offerte aanvragen?
Bedrijfsafval Rolcontainer Huren voor uw bedrijfsafval bij BedrijfsafvalOphalen.nl

Bedrijfsafval rolcontainer huren

Bedrijfsafval rolcontainer huren? Bent u op zoek naar een oplossing voor uw bedrijfsafval? Bij BedrijfsafvalOphalen.nl verhuren wij bedrijfsafval containers aan verschillende bedrijven, maar ook aan bijvoorbeeld scholen, restaurants en winkels. Voor alle soorten bedrijven kunnen wij een geschikte bedrijfsafval rolcontainer leveren.

Met een bedrijfsafval rolcontainer kunt u gemakkelijk en snel uw bedrijfsafval afvoeren. Bekijk het stappenplan hierboven en huur direct een bedrijfsafval rolcontainer voor uw bedrijf hieronder!

Bedrijfsafval rolcontainer huren in diverse formaten

U kunt bij BedrijfsafvalOphalen.nl kiezen uit uiteenlopende formaten rolcontainers. U kunt een bedrijfsafval rolcontainer huren in de formaten 120 liter container, 240 liter container, 500 liter container, 660 liter container en een 1100 liter container. De meest voorkomende kliko is de 240 liter container en de 1100 liter container.

Makkelijk een rolcontainer huren

Wist u dat een rolcontainer huren via onze overzichtelijke webshop eenvoudig is? Wij beschikken over diverse rolcontainer formaten voor vier verschillende afvalstromen. In onze webshop kunt u kiezen uit een restafval container huren, vertrouwelijk papiercontainer huren, oud papier en karton container of een SWILL (organisch afval) container.

Als eerst kiest u voor het type bedrijfsafval dat u wilt laten afvoeren door BedrijfsafvalOphalen.nl en daarna krijgt u de opties te zien van de rolcontainer formaten. Hierna kunt u uw gewenste ledigingen aangeven, u kunt bijvoorbeeld kiezen voor een lediging 1 keer in de week of om de week. Als laatste kiest u de lengte van uw abonnement. U kunt bij ons vanaf 2 jaar een abonnement afnemen.