Bedrijfsafvalophalen.nl huur voordelig een rolcontainer voor uw bedrijfsafval

Bedrijfsafval en restafval

Onder bedrijfsafval – ook bekend als zakelijk restafval – vallen alle afvalsoorten die afkomstig zijn uit de industriële sector en de dienstverlenende sector, zoals kantoren, horeca, detailhandel, gezondheidszorg en kleine bedrijven zoals een schoonheidsspecialist of kapper.

Wat is bedrijfsafval?

Bedrijfsafval of restafval is de meest voorkomende afvalstroom en is vergelijkbaar met huishoudelijk afval. Het is het afval dat wij gewoonlijk in de prullenbak gooien. Dit is het afval dat verder niet meer gescheiden kan worden (batterijen en accu’s zijn niet toegestaan). Het gaat om afval dat vooral wordt geproduceerd door bedrijven. Bedrijfsafval bestaat hoofdzakelijk uit vormen van (vertrouwelijk) papier, karton, organisch afval (swill) en restafval. U kunt hieronder direct uw bedrijfsafval container huren!

Bedrijfsafval container huren

Bedrijfsafval ophalen

Er zijn veel bedrijven die allemaal (onbewust) afval produceren en waarvoor zij een oplossing nodig hebben. Voor alle soorten bedrijven hebben wij een geschikte oplossing voor het afval. Van kleine bedrijven tot grote organisaties. Bij Bedrijfsafval ophalen.nl kunt u makkelijk alles online regelen. U kunt kiezen uit een 120 liter rolcontainer, 240 liter rolcontainer, 500 liter rolcontainer, 660 liter rolcontainer of een 1100 liter rolcontainer.